Fiecare dintre noi poartă cu sine semnul propriilor origini, o amprentă de neşters care ne deosebeşte unii de ceilalţi, dar care ne şi uneşte.

O expresie populară, un prânz de duminică în familie, cu savoarea mâncării care ne readuce în suflet fiorul unor vremuri demult apuse. O chemare intensă, de nestăpânit – este chemarea pământului,  încărcat de arome, de parfumuri şi de aluzii îmbietoare, aducătoare de belşug şi de desfătare a gustului, mamă generoasă.

Dragostea pentru gatit cu produse cat mai naturale si mai aproape de natura  aprinde în noi dorinţa zilnică de a reînnoi acele ritualuri care, prin intermediul bucatelor simple, originale, dau o maximă expresie adevăratului spirit al gatitului. În faţa unei farfurii aburinde de paste fierte cu stricteţe „al dente“ veţi trăi sentimentul că vă aflaţi chiar inima Italiei, ce să mai spunem de un platou de spaghete tradiţionale cu fructe de mare preparate de bucătarul nostru priceput şi dedicat.

Zi de zi căutăm să trezim din nou la viaţă savoarea unei bucătării unice, create din pasiunea oamenilor locului şi din selectarea celor mai calitative produse gastronomice din regiune. Calitatea excelentă a uleiului de măsline, parfumul proaspăt de lămâie, toate însoţite de o listă de vinuri specifice locului, vă vor purta pe aripile unor momente unice, de neuitat! Dacă prin intermediului unuia dintre preparatele noastre am reuşit să vă facem să închideţi ochii şi să vă răscolim în suflet scânteia unei amintiri fericite, noi vom fi cum nu se poate mai mulţumiţi.

“Miracolo” – o pensiune-restaurant destinata oamenilor moderni si nu numai, ofera 10 camere standard si standard special (pat matrimonial, si apartamente), sala de conferinte, parcare pazita si un loc special amenajat de cazare pentru caini (interior si exterior). Fiecare camera este dotata cu TV, Internet Wireless, telefon si grupuri sanitare proprii. Amplasarea acesteia într-o zona liniștită este menită să adauge o notă de confort și relaxare. Ambianţa intimă, calitatea preparatelor și buna servire pe care v-o putem oferi vă invită să petreceți clipe de neuitat alături de noi!

Limbi vorbite: română, engleză, italiană și germană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.