REVELION 2012/2013
Noaptea de Revelion ne va aduce multe bunatati cu care speram sa va incantam pe fiecare prin calitate, servire, locatie, caldura, amenajare, si multaaaa muzica avand ca dj pe ADI BOSSI iar ca solista pe DIANA DIDI, o tanara cantareata din TG.MURES, cu o voce remarcabila iar stilul ei unik cu care imbina perfect mai multe genuri de muzica ne-a placut din prima clipa cand am vazut-o si auzit-o..va lasam pe dvoastra sa comentati si sa aprobati acest lucru sperand sa va incante cu vocea si talentul ei si pe dvoastra .
Meniul incercam sa-l preparam cat este posibil din preparate din casa bunicii, puse de o parte pt aceasta seara speciala, condimentate si preparate cat mai natural asa cum ne place noua la MIRACOLO.
APERITIV RECE MIRACOLO.
- Salata de beuf in foaie de salata verde eisberg.
- Salata de icre de peste cu ceapa lamaie si masline pe kracher de paine.
- Ciupercute panne cu seminte.
- Frigaruie cu vinete,cabanos,cascaval,masline si strugure.
- Rulada de cascaval umpluta cu branzeturi fine.
- Rulada Venetia umpluta cu cascaval.
- Ciuperci umplute cu ou de prepelita si branzica fetta.
- Caltabos de casa si jumari.
- Rulou de pui si curcan.
- Rulada Alla Romana cu verdeturi ,ficatei si limba de vita aromate cu rozmarin si cury.
- Rosie.
- Masline.
- Rucola.
- Salata verde, susan si fastic.
APERITIV CALD
- Sarmalute din porc vita si curcan, carnaciori afumati cu mamaliguta si ardei iute.
SUPA
- Supa de curcan cu taietei de casa si verdeturi.
FEL PRINCIPAL
- Friptura de curcan REGELE SERII, aromata cu mirodenii, rumenita si sos nature din legume.
- Orez cu ciuperci, morcovi baby carota.
- Cartofi la cuptor cu rozmarin, verdeata si arome naturale.
SALATA ASORTATA
- Cruditati,varza, rosii, castravete, salata verde.
DESERT.
- Dolcetto Romano Fantasia cu mar, scortisoara si sos natural de vanilla.
BUFET FRUCTE.
- Struguri, mere, mandarine, nuci, alune si covrigei.
Bomboane de ciocolata, cafea si sampanie la miezul noptii si Muzica buna.
BAUTURI (la discretie)
- Apa minerala – plata
- Sucuri acidulate – Coca Cola
- Sucuri neacidulate – Cappy Portocale
- Bere – Tuborg 500 ml.
- Vin carafa cramele Recas – Feteasca Regala alb demisec – Merlot rosu demisec
- Bauturile spirtoase pot fi aduse de catre dvoastra.
PRET . 200 LEI PERSOANA
VA DORIM SARBATORI FERICITE PLINE DE BUCURII O CASA CALDA PLINA DE PACE IAR MASA SA VA FIE PLINA DE BUNATATI CU SANATATE. VA SALUTA SI VA ASTEAPTA MIRACOLO.
REVELION MIRACOLO 2012-2013.
MENIU MIRACOLO DE REVELION 2012-2013
Vom incepe seara cu o primire calda, cu muzica linistitoare oferindu-va un aperitiv rece bogat cu multe delicatese pe masura serii..
Vom continua cu un aperitiv cald traditional care a incantat dintotdeauna sufletele noastre de-a lungul timpului ,printre ritmuri de muzica si bucurie vom fi rasplatiti din plin cu bauturi bune si alese, vin, apa, sucuri, bere din plin si cu suflet savurand supa de curcan facuta cu tojmagi de casa asa cum ne rasfata bunica in trecut..simtind aburul fierbinte si miros de bunatati facute chiar de mana ei..
. Asteptand cu nerabdare ora 12 in care sa puste sampania la ceas de noapte ,,la ceas important si mult asteptat cand sa ne unim mainile si iubirea pt a ne rostii si ura un an nou fericit si plin de pace pt noi toti, pt Romania intreaga si pt toti oamenii de pe tot pamantul..
Iar cum lucrurile nu se vor oprii asa de simplu vom savura felul principal in tihna si cu bucurie, avand printre bunatati friptura de curcan asa cum se cuvine la noi romanii din romnia si de peste tot..Desertul va incanta cu mere si aroma de scortisoara,o aroma de nelipsit de pe masa orcui in momentele de sarbatoare atunci cand afara e ger si ninge.Un desert facut in casa asa cum ne-au invatat bunicile si cum ne amintitm asa de bine, dorim ca bucuria sa fie si mai dulce savurand o caffea buna simtind de la departare aroma din aburul ei..
Revelion 2012- 2013..PENSIUNEA RESTAURANT MIRACOLO, va pregateste o seara si o noapte speciala pt .toti oamenii speciali care doresc sa petreaca impreuna cu noi trecerea dintre ani, la gura sobei, la focul de lemne arzand si daruindu-ne caldura amintindu-ne de copilaria din trecut si de povestile bunicii despre copii cu sanii, oameni de zapada giganti si pititci de toate formele cu nasul de morcov si nasturi de carbune, derdelusul inghetat, pe unde cizmutele noastre infundate cu ciorapii de lana facuti de bunica ne purtau in toate partile facand tumbe si ghidusii pe gheata iubita asa de mult de copii, de turturii de gheata atarnand de pe acoperisul caselor incercand sa le prindem cu mana, crezand ca le vom putea pastra pt totdeuna, cu fulgii de nea jucausi si fragezi topindu-se pe obrajii copiilor tragand saniutele dupa noi crezand ca vom ramane nedezlipiti prieteni pe viata…Copacii incarcati de zapada si drumurile pline de nameti, saniile trase de cai ale caror clopotei sunau si anuntau de la mare distanta prezenta lor in drumul nostrum, mainile calde in manusile de lana ingetate si intarite de omat, frigul ne avand putere sa ne trimita acasa unde bunica ne astepta cu soba calda si placinte cu mere si branza,casa era plina de miros de mere coapte, iar sarbatorile pline de sarmale si cozonaci cu nuca copti si rumeniti in cuptorul in care ardea focul cu lemne …….focul cu lemne mi-a ramas mereu in suflet si mereu am visat sa port cu mine acel foc si miros de lemn si jar fierbinte in mislocul frigului si a gerului .
Miracolo a pregatit in acest an pt d.voastra un meniu bogat de mancare si bautura din belsug pe placul fiecaruia, multa muzica buna si ca de fiecare data surprize neasteptate si vesele ….ne bucuram sa fiti alaturi de noi la fel de plini de bucurie si fericire traind clipe minunate si unice intr-un ceas sfant de noapte in care vom simtii cu totii intrarea noului an in vietile nostre, dorindu-ne sanatate, bucurie multa dragoste si pace intre toti oamenii..
Va asteapta si va saluta miracolo…
Pt.informatii la tell. 0742 039 966 — 0263 228 048
PRET 200 lei persoana