Sala de nunti

Restaurantul mare   dotat pt  250 de locuri  pregatit sa intampine pe toti cei care vor sa-si uneasca destinele la MIRACOLO.  Sala de nunti  inacanta   prin  surprizele  placute unde cu siguranta combinatia lemnului  si a naturii care imprejmuieste  locatia ,dealurile ,linistea si localul in intregime va vor adauga un maxim de confort  invitatiilor dvoastra si tuturor care ne vor trece pragul..Inca o noutate este si faptul ca de acum avem in dotare si mese ovale ,largi, spatioase  pt a putea satisface si mai bine gusturile si pretentiile tuturor. Sunt multi miri care asteapta  cu nerabdare sa vada noutatile ,am incercat  cat sa putut de repede sa pun pe sait  tot ce  avem nou Am reusit intr-un timp record sa dam viata acestui loc  nou in care am pus mult suflet si multa dragoste legandu-ne sufleteste de fiecare  mire si mireasa care  ne-au purtat prin lumea lor  plina de vise ,de dragoste ,de iubire si o lume de multe ori ireala fata de realitatea care ne inconjoara.Tin sa multumesc tuturor care au trecut pe aici si au lasat in urma lor amintiri atat de frumoase si au reusit sa coloreze si mai frumos acest loc minunat  care a ramas in urma lor  si care ii va astepta mereu oricand si cu orice ocazie. Pt.a intelege mai bine   complexitatea localului nostru va rog sa deschideti si rubricile cu terasa si restaurantul mic ..Va asteapta  MIRACOLO . Locul ideal unde amintirile nu se pot sterege niciodata. Cu un serviciu si servire de calitate speram sa ne ridicam la asteptarile dvoastra.

Un loc unde fiecare colt si obiect transmite caldura si stare de bine pt sufletele si ochii dvoastra. Un loc in preajma caruia puteti profita de frumosul peisaj unic si deosebit pt pozele si filmarile dvoastra. Oferim cu mare caldura tot sprijinul si ajutorul nostru, in a duce la bun sfarsit si cu succes orice masa festiva care se va face la Miracolo.
Va putem pune la dispozitie si alte srvicii de care ati putea avea nevoie. Cum ar fi impodobirea salii, alegerea muzicii potrivite, si altele.
Cu o parcare foarte generoasa pentru 60 locuri. Cu un spatiu verde enorm amenajat cu terase acoperite exact pentru tot ce aveti nevoie pentru a va simtii minunat la Miracolo.
Meniul pentru mesele festive este foarte variat poate fi la alegere pe gustul si dorintele dumneavoastra. Meniul difera la pret in functie de sarbatoarea si felul festivitatii. Pentru boteze, onomastici si alte festivitati se poate creea un meniu dupa necisitatea fiecaruia. Avem deosebita placere simtind cu emotie fiecare sarbatoare care va trece pe aici.