Termeni si conditii

Termeni și condiții

www.miracolo.ro este site-ul de prezentare al Pensiunii Miracolo din Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud.

Introducere

Folosirea informațiilor oferite pe site-ul www.miracolo.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos.

Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

Descrierea serviciilor

www.miracolo.ro este site-ul de prezentare al Pensiunii Miracolo ce oferă servicii de cazare – restaurant in Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Pensiunii Miracolo și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Pensiunii Miracolo.

Pensiunea Miracolo nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.

Rezervari Telefonice

Rezervarile de cazare se fac doar la telefon. Utilizatorul are obligația de a furniza datele corecte și cât mai concrete cu privire la data sosirii si plecarii, date personale sau alte informatii. Pensiunea Miracolo nu poate fi trasa la răspundere sub nici o formă pentru informații eronate din vina beneficiarului.

În cazul în care Pensiunea Miracolo consideră o rezervare ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului telefonic.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al Pensiunii Miracolo sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului www.miracolo.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permis downloadul conținutului fiecărei pagini individuale din aces site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

Pensiunea Miracolo este absolvită în toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, piederea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau încapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările Pensiunii Miracolo prevăzute în acest document.

Pensiunea Miracolo își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare : 10.04.2020